Ужас

Кћерка (2) 38 сати лежала поред мртве мајке

  • Извор: Телеграф
  • 13.02.2024. 11:34

Мала Филенија (2) из Тубингена, у Њемачкој, доживјела је тешку судбину када је њен двадесетједногодишњи отац Паскал Б. осумњичен да је убио жену, али је дјевојчица била премала да то схвати па је провела 38 сати поред мртве мајке Прије Б. (22).

Дјевојчица је имала само 18 мјесеци када је њен отац наводно убио мајку 18. јуна 2023. године и оставио је саму у стану, а  због злочина ће му се у наредном периоду судити.

Беживотно тијело жене пронашла је Филенијина бака Лум Ионг Б. (49) која је била потрешена призором који је затекла.

"Вече прије злочина били смо на вјенчању Пријине полусестре. Два дана касније, Прија се није јављала на телефон. Тако да смо мој муж и ја отишли у стан и ја сам откључала врата", рекла је ожалошћена бака.

"Чула сам Филенију у сусједној соби и подигла је са кревета. Отворила сам прозор и упалила свјетло у дневној соби. И видјела своју мртву кћерку", додала је.

Клизиште однијело дворишта луксузних кућа

Клизиште однијело дворишта луксузних кућа

Са баком је био и жртвин отац којем је ова страшна слика остала урезана, преноси Билд.

"Не можемо да избацимо тај призор из главе. Прогања ме у сновима. Онда се пробудим и имам ужасан мирис трулежи у носу", рекао је дјед Рајнхолд.

"Шта би било да смо дошли дан, два касније. Онда би Филенија умрла од жеђи", додао је и рекао да су дјевојчицу пронашли поред мртве мајке и сједила је поред ње читавих 38 сати.

За овај злочин оцу дјевојчице пријети и до 15 година затвора.

Извучено тијело једног од несталих младића

Извучено тијело једног од несталих младића

"Моја жена и ја се надамо да наше унуче никада неће погледати оца у очи. Када сам сазнао за трудноћу, тражио сам од кћерке да абортира. Он је био насилник, разбио јој је ауто", објаснио је дека.

Старатељство над дјевојчицом преузели су бака и дјед.

"Прија је очигледно вољела Паскала упркос свему и жељела је да га спасе затвора. Морала је то да плати својим животом", закључили су ожалошћени отац и мајка жртве.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: