Краљевска породица

Кејт Мидлтон фотографисана у шетњи са супругом

  • 18.03.2024. 22:09

Насмијана и у шетњи са супругом виђена је коначно Кејт Мидлтон! Нове фотографије освануле су на британским порталима који тврде да се на њима налази принцеза од Велса са својим супругом - насмијана и здрава, што имплицира да се успјешно опоравља од операције абдомена.

На фотографијама коју су папараци направили виде се Вилијам (41) и Кејт Мидлтон (42) како посјећују продавницу фарме у Виндзору, а то је мало умирило сумњичаву јавност која је данима уплашена за живот и здравље принцезе од Велса.

Кејт изгледа здраво, срећно и опуштено, носи торбу за куповину и смијући се ћаска са својим мужем док излази из продавнице и враћа се у свој аутомобил, како свједоче фотографије које је објавио "The Sun".

Очекује се да ће се принцеза, која је посљедњи пут виђена у јавности на Божић прошле године, вратити јавним дужностима након 17. априла. Ипак, постоји сугестија да би лијепа бринета могла да се врати обавезама и раније, и да би чак могла да присуствује ускршњој служби у капели Светог Ђорђа на имању у Виндзору.

Није искључена ни могућност да би могла да се придружи својој породици у традиционалној ускршној шетњи, која ће бити медијски испраћена, али из палате нису потврдили те наводе.

Ипак, чини се да контроверзе не могу да заобиђу ни ову фотографију, па јавност повучена претходним искуствима и подметнутим фотошопираним фотографијама и даље није сигурна да је на папарацо фоткама истински Кејт и у коментарима испод вијести на британским порталима изражавају масовно велику сумњу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм