Brzo se snašao

Kuvar uhapšen zbog kanabisa tvrdi da je samo "isprobavao nove ukuse"

 • 30.09.2019.07:41

Sicilijanski kuvar uhapšen je zbog sumnje da je prodavao drogu, nakon što je policija pronašla kanabis u njegovom domu, prenose italijanski mediji.

Kuvar Karmelo Kjaramonte je posjedovao dvije velike stabiljke marihuane i kilogram indijske konoplje, navodi policija. Vino sa ukusom kanabisa, masline, kafa i tuna su takođe pronađeni i zaplijenjeni u njegovoj kući u Katanji, na istoku Sicilije.

Kuvar je navodno rekao policajcima da je samo "isprobavao nove ukuse".

Kjaramonte je opisao sebe kao "konsultanta u oblasti agro-hrane kuhinje trećeg milenijuma", navodi italijanski list Sićilja. Pedesetogodišnji kuvar, koji živi u selu Trekastanji u podnožju Etne, pušten je na slobodu i čeka suđenje.

Poznat kao poznavalac sicilijanske kuhinje, Kjaramonte radi kao kuvar u restoranu hotela Katan Palas u Katanji, prenosi BBC na srpskom. Kako je navedeno na njegovom vebsajtu, Kjaramonte kuva po "ukusu mediteranskih naroda", koristeći "aromatične nijanse".

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.