Pensilvanija

Majka ga moli da se preda: Ko je surovi ubica koji je pobegao iz zatvora hodajući po zidu

  • Извор: Агенције
  • 07.09.2023. 12:46

Policija američke savezne države Pensilvanija objavila je nove fotografije osuđenog ubice Danela Kavalkantea (34) koji je prošle nedjelje pobjegao iz zatvora u okrugu Čester tako što se popeo između dva zida upirući se u njih rukama i nogama.

Forbs navodi da su zbog bjekstva Kavalkantea, koji je prošlog mjeseca osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva djevojke Debore Brandao u aprilu 2021. pred njeno dvoje male djece, zatvorene škole i park u predgrađima Filadelfije.

Navodi se da su vlasti upozorile ljude koji žive na tom području da dobro obezbijede svoje domove pošto je odbjegli zatvorenik "izuzetno opasan".

Zatvor iz kojeg je Kavalkante pobjegao 30. avgusta nalazi se na svega 32 kilometra od Filadelfije.

Kancelarija okružnog tužioca objavila je na Fejsbuku potjernicu za Kavalkanteom na kojoj se nudi 5.000 dolara za informaciju o tome gdje se on nalazi, kao i najnovije crno-bijele fotografije sa nadzornih kamera na kojima je surovi ubica snimljen sa rancem i u zatvorskim pantalonama.

Lokalna policija je objavila da je Kavalkante primjećen barem četiri puta, uključujući i onda kada ga je policajac primijetio i potrčao za njima, ali ga je izgubio iz vida.

Iz policije je navedeno da se Kavalkante kreće prema jugu, ali da je i dalje na teritoriji Pensilvanije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: