ATV

Nema komunikaciju s kćerkom

Majka Natalije Vovk - Šokirana sam!

 • Izvor: Agencije
 • 24.08.2022. 08:56

Majka Natalije Vovk, osumnjičene za ubistvo novinarke Darije Dugine, rekla je da svoju kćerku nije vidjela od juna i da sa njom dugo nije razgovarala telefonom.

Prema riječima žene, samo je njen otac, Pavel Vovk, održavao kontakt sa njenom kćerkom.

- Ona komunicira samo sa ocem. Nemam nikakvu prepisku sa njom, nismo dugo razgovarale - rekla je ona u intervjuu novinarima, prenosi REN TV.

Posljednji put su se vidjele, prema riječima njene majke, u maju ili junu, nakon što se Natalija vratila u Marijupolj iz inostranstva.

Kako je rekla za RT, za incident je saznala sa televizije i da je bila "veoma šokirana".

Prema njenim riječima ona je rekla je da se njena kćerka pridružila Oružanim snagama Ukrajine da bi podigla dvoje djece.

- Znam da je otišla da odgaja dvoje djece. Tamo je otišla u mirnodopsko vrijeme. Služila je u Oružanim snagama Ukrajine i prije rata. Tamo je radila dvije godine, rekla je Natalijina majka.

Natalijin otac rekao je da je ona zaista nekada služila u Oružanim snagama Ukrajine, ali je nakon šest mjeseci službe počela da ima zdravstvenih problema.
Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.