Ужас

Мајка окупала дјевојчице - љекари им се боре за живот

  • Извор: Мондо.рс
  • 16.01.2024. 20:16

У румунском граду Јашију хоспитализоване су двије девојчице од три и четири године након што им је мајка опрала косу токсичним раствором.

Локални медији су навели да је једна дјевојчица у коми, а да љекари другу покушавају да реанимирају.

Полиција је саопштила да је мајка опрала косу дјевојчицама непознатом отровном супстанцом.

Инцидент се догодио у уторак поподне у селу Тургус Фрумос у општини Лунгани, а на мјесто несреће је послат хеликоптер СМУРД, пише "обсерватор".


Познато до када ће грађани БиХ плаћати 14 КМ за улазак у ЕУ

Познато до када ће грађани БиХ плаћати 14 КМ за улазак у ЕУ

"Полицијске службенике позвала је жена након што је опрала главе трогодишњој и четворогодишњој дјевојчици средством које им је нанијело повреде. Двоје дјеце је возилом Хитне помоћи одвезено у болницу. Спроводи се увиђај како би се утврдиле све околности под којима се инцидент догодио", рекли су представници полиције округа Јаши.

Три дјевојчице, подсјетимо, недавно су примљене у болницу у Темишвару у тешком стању након што су им мајке опрале косу средством за уништавање паразита код оваца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм