ATV

Australija

Majka ostavila bebu kako bi se tukla u tržnom centru

 • 06.06.2023. 22:54

Uznemirujući snimak masovne ženske tuče u jednom supermarketu u australijskom gradu Tamvortu izazvao je šok na društvenim mrežama.

Na snimku se najprije vide dvije dejvojke kako se udaraju i jedna drugoj čupaju kosu u Vulvortu, a zatim i šokantan momenat kad treća žena uleće u metež! Žena u crnoj majici pružila je svoju bebu jednom muškarcu, a zatim pesnicama napala muškarca koji je držao korpu za kupovinu.

Nekoliko sekundi kasnije, muškarac koji je prihvatio bebu, predao je dijete drugoj osobi i počeo da se hrva sa drugim muškarcem koji ga je prije toga grubo odgurnuo.

- Stani, stani, stani - vikao je drugi muškarac dok su djevojke nastavile da se bore.

Tokom obračuna djevojke su prevtrale kolica za kupovinu i rušile rafove sa bezalkoholnim pićama

Tagovi:
 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.