Милијардер

Маск брутално испрозивао Зеленског: "Кад је прошло пет минута...."

  • 02.10.2023. 16:27

Илон Маск, оснивач компаније "СпејсЕкс" и један од најбогатијих људи на свијету, на свом профилу на друштвеној мрежи X (бившем Твитеру) коју посједује објавио је мем којим дјелује да исмијава украјинског предсједника Владимира Зеленског и његово тражење новчане помоћи.

На мему који је објавио види се Зеленски којем избијају вене на врату, а у потпису стоји "Kад је прошло пет минута, а ти још ниси затражио милијарде долара помоћи".

Западни медији наводе да се тиме Маск придружио крајњим десничарима широм свијета који тврде да би западне земље, првенствено САД, требало да престану да финансијски и војно помажу Украјину.

Наводи се да је Масков твит видјело више милиона људи.

Са званичног профила украјинског парламента Врховне Раде Маску су одговорили сличним мемом с лицем тог америчког милијардера уз натпис "Kад је прошло пет минута, а ти још ниси ширио руску пропаганду".

Америка је, према подацима које је објавио АП, одобрила око 113 милијарди долара помоћи Украјини од почетка рата.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.