Zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije

Medvedev: NATO će primiti Ukrajinu pod uslovom da pređe sa kokaina na marihuanu!

  • 27.07.2023. 15:43

NATO je, u zamjenu za prijem Ukrajine u Alijansu, ponudio Kijevu da pređe sa kokaina na marihuanu, našalio se zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući prijedlog zakona o proizvodnji medicinskog kanabisa u Ukrajini.

Medvedev je na Tviteru postavio mim sa natpisom "Nedavne izmjene zakona o proizvodnji medicinskog kanabisa u Ukrajini".

U mimu sa kadrom iz filma (Shutter Island) lik Marka Rufala obraća se liku Leonarda Di Kaprija, navodno govoreći: "U redu, primićemo Ukrajinu u NATO. Ali pod jednim uslovom".

Na pitanje Dikaprijevog lika šta je posredi, on odgovara: "Uvešćete zakon o prelasku sa kokaina na kanabis".

Krajem juna ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski se na skupštinskoj sjednici založio za legalizaciju lijekova na bazi kanabisa, uz napomenu da ti lijekovi moraju da se proizvode na teritoriji zemlje. U četvrtak je Vrhovna rada u prvom čitanju podržala prijedlog zakona o legalizaciji droge na bazi marihuane u zemlji.

Rusija raspisala potjernicu za haškim sudijom koji bi da hapsi Putina

Rusija raspisala potjernicu za haškim sudijom koji bi da hapsi Putina

Zelenski postaje sve manje profitabilan projekat, pa želi da se prekvalifikuje u "međunarodnog proizvođača droge" i da od Ukrajine napravi zemlju koja proizvodi kanabis, rekao je ranije ukrajinski opozicioni političar Viktor Medvedčuk, prenose "RIA Novosti".

"Svi pokušaji ukrajinske kontraofanzive su odbijeni"

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov istakao je da Moskva pomno prati situaciju vezanu za zahtjev Ukrajine da uđe u NATO, kao i različite reakcije na njega. Kremlj ističe da je upravo orijentacija Kijeva ka alijansi postala jedan od razloga za početak Specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.