Osuđen na doživotnu robiju

Migrant djevojčici zabio nož u stomak dok je išla ka školi

  • Извор: Агенције
  • 04.07.2023. 11:10

Migrant iz Eritreje Okba Mihael B. (27), osumnjičen za ubistvo Ese S. (14) u Ilerkirhbergu u Njemačkoj osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora.

Regionalni sud u Ulmu u presudi je utvrdio i naročitu težinu krivice, tako da je isključena mogućnost prevremenog puštanja na slobodu poslije 15 godina odslužene kazne, prenosi Bild.

Ukrajinci postavili zastavu na ulazu u distrikt Bahmut

Ukrajinci postavili zastavu na ulazu u distrikt Bahmut

Okba Mihael je u decembru je izletio iz kuće u kojoj su smješteni azilanti i, iz još nepoznatih razloga, Ese zario nož u stomak, dok je drugoj djevojčici (13) nož zario u grudi.

Trinaestogodišnja djevojčica je uspjela da pobjegne, a Ese je preminula u bolnici od zadobijenih povreda.

Šta znamo o ubistvu djevojčice

Kobnog ponedjeljka, nešto prije 7.30, Ese je krenula sa bratom blizancem u školu. U posljednjem trenutku je odlučila da ostane i sačeka najbolju drugaricu N. M.

Sramotno: Izašle iz auta i bacale otpad u potok

Sramotno: Izašle iz auta i bacale otpad u potok

Njen brat je otišao na stanicu i ušao u autobus, dok je Ese tek naknadno sa N. M. krenula da pješaci, ispostaviće se kobnih 400 metara ka stanici.

Dok su prolazili kraj kuće u kojoj su smješteni azilanti, migrant je izletio i počeo da ubada nožem nedužnu djecu. Nakon toga je utrčao u kuću za azilante gdje je, kako se sumnja, istim nožem i sebi zadao povrede opasne po život, prenosi Telegraf.

Policija je ubrzo stigla na lice mjesta, opkolila kuću i privela tri osobe, među kojima je bio i osumnjičeni sa brojnim ranama. Ese i N. M. su hitno prevezene u bolnicu, gdje je 14-godišnjakinja podlegla povredama, a ljekari su operisali osumnjičenog i on se nalazi u stabilnom stanju.

Tokom lova na divlje svinje slučajno upucao i ubio kolegu

Tokom lova na divlje svinje slučajno upucao i ubio kolegu

Prilikom saslušanja nije otkrio motive svirepog napada.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.