Dastin Lampros

MMA borac "lovi" pedofile: Prvo ih kazni, pa preda policiji

  • Извор: Агенције
  • 09.01.2023. 22:21

Profesionalni MMA borac Dastin Lampros se, pored slobodnih borbi, bavi i razotkrivanjem i kažnjavanjem pedofila.

Način na koji ih pronalazi nije poznat. Vjeruje se da je napravio profil na jednoj od aplikacija za upoznavanje i da se predstavlja kao 13-ogodišnja djevojčica sa ciljem da namami i uhvati odrasle muškarce koji zavode djecu.

Kada ih nađe kažnjava ih na svoj način, tako što ih tjera da rade sklekove i čučnjeve, a onda ih predaje policiji. To je uspio da uradi više puta.

Šta je njegova kazna i kako izgleda čitav slučaj prikazano je na snimku koji je MMA Island objavio.

Na snimku se može čuti kako jednom od njih govori: „Kažeš da ti je žao, a došao si s marihuanom, kondomima i ćebetom na sastanak u park sa 13-ogodišnjom devojčicom”.

Nakon toga je istog prestupnika natjerao da radi sklekove i čučnjeve, kao i da obeća da nikada više neće pokušati da uradi ništa slično, piše Sportal.

– Ja sam seksualni predator i nikada više neću razgovarati sa devojčicama od 13 godina – bila je rečenica koju ga je natjerao da izgovori.

Na snimku se čulo i kako je jednom od njih održao bukvicu.

– Ti si 31-ogodišnji muškarac koji je vozio 45 minuta da upozna djevojčicu od 13 godina. Da li si normalan? Šta da se ona stvarno pojavila? To su dva krivična djela – vikao je i predao ga policiji.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.