Кренуо на ручак

Моћни адвокат ликвидиран са 11 хитаца: Камера забиљежила језиву сцену у центру града!

 • 29.02.2024. 08:26

Познати адвокат брутално је ликвидиран испред своје канцеларије у пословном центру Рио де Жанеира!

На језивом снимку види се како Родриго Марињо Креспо (42) излази из пословне зграде да руча са својим нећаком кад га је нападач, који је носио дукс са капуљачом и маску, упуцао. Убица је претходно изашао из бијелог аутомобила и испалио више хитаца у адвоката са леђа након чега се нагнуо преко Креспа и пуцао још неколико пута.

Свједоци наводе да је један од осумњичених позвао Креспа по имену прије него што је отворио ватру. Власти су прегледале мјесто злочина и пронашле 11 чаура испаљених из пиштоља калибра 9 мм. Истражитељи провјеравају да ли су осумњичени претходно пратили Креспа.На другим снимцима виде се болничари који покушавају да оживе Креспа прије него што је проглашен мртвим.

За сада није било хапшења.

Креспо се иначе бавио грађанским пословним правом и заступао је клијенте који су били жртве шема криптовалута.

Локални лист Метрополес објавио је да је Креспо 2022. године преузео одбрану колеге адвоката Вилера Томаза у спору око власништва над вилом вриједном два милиона долара коју је купио бразилска фудбалска звијезда и нападач Тотенхем Хотспура Ришарлисон, преноси Курир.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.