Tajland

Monstrum silovao djevojčicu (7) dok je majka bila u drugoj prostoriji

 • Izvor: mondo
 • 20.12.2022.09:24

Djevojčica je spavala u prostoriji namijenjenoj za radnike fabrike sa mlađom sestrom kad je napadač (19) neometano ušao u taj dio fabrike i silovao je.

Napad se desio 4. avgusta 2018. godine. Majka je ispričala da je radila prekovremeno do 22 časa i naglasila da joj to nije bilo plaćeno. Kad se poslije smjene vratila u prostoriju gdje su se nalazile njene kćerke, zatekla je dijete koje krvari. 

Starija kćerka joj je rekla:

"Mama, neko je ušao i povrijedio me".

Ujak nesrećne djevojčice uhvatio je silovatelja, ali uprava fabrike ništa nije učinila, prenosi "Mondo.rs".

Kako je majka ispričala, pomoćnik menadžera fabrike kazao joj je da ne zove hitnu pomoć, jer bi medicinari mogli da pozovu policiju na Tajlandu.

Silovatelj je osuđen na pet godina zatvora u decembru 2018. Napadač je bio zaposlen u fabrici. 

Inače majka nesrećne djevojčice i njena kćerka su dio tužbe koja je podignuta u Engleskoj protiv "Teska", a u ime 130 bivših radnika iz Mjanmara koji su radili u fabrici VKG, a tuže ih zbog navodnog zanemarivanja i neopravdanog bogaćenja.

"Tesko", koji nije uključen u dnevno vođenje fabrike, navodi da je tek nedavno saznao za incident i, da bi, da je uprava odmah saznala šta se dešavalo, odmah okončala saradnju sa fabrikom VKG, kako prenosi "Guardian".

Majka je naglasila da je morala da radi i da nije imala izbora već da ostavlja djecu bez nadzora kako bi zaradila novac da ih prehrani.

Mnogi radnici su prinuđeni da žive u fabrikama, u sobama koje su pretrpane, sa betonskim podovima i kofama sa prljavom vodom.

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Metar moga sela

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.