ATV

Nestalo najmanje dvoje djece

Muškarac pucao na vatrogasce i hitnu pomoć, petoro ubijeno

  • Извор: Тањуг
  • 19.07.2021. 09:32

Bilans serije napada izvedenih u nedjelju popodne u Taksonu u u Arizoni je petoro poginulih, nestanak najmanje dvoje djece i teško ranjavanje napadača i još dvije osobe, saopštila je lokalna policija Taksona.

Napadač starosti 35 godina optužen je da je oko 15.45 najprije otvorio vatru na ekipu Hitne pomoći, izjavio je šef policije Taksona Kris Magnus loklanim medijima.

Prema njegovim riječima vozaču hitne pomoći (20) pucano je u glavu, a bolničarka (21) koja se nalazila na mjestu suvozača pogođena je u grudi i u ruku.

Ranjeni muškarac je u kritičnom stanju, a bolničarka je stabilno, prenio je AP.

Kako se navodi, osumnjičeni se autom zaputio do mjesta na kojem je izbio požar i otvorio vatru na vatrogasce i komšije koji su pokušavali da gase vatru.

Napadač je jednom komšiji pucao u glavu i on je preminuo, jedan vatrogasac je ranjen u ruku, dok je drugi ispaljeni metak okrznuo i lakše ranio jednog čovjeka.

Istovremeno, najmanje dvoje djece koja su živjela u kući zahvaćenoj plamenom, vode se kao nestala, ali predstavnik policije je potvrdio da je organizovana intenzivna potraga za njima.

  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм