Mislili da je prehlada

Muž i žena umrli od kovida u razmaku od minut držeći se za ruke

  • Izvor: Blic
  • 29.09.2021.09:23

Bračni par iz Mičigena umro je od kovida u razmaku od svega jedne minute.

Kal Danam (59) i Linda Danam (66) oboje su bili potpuno vakcinisani, ali su imali hroničnih zdravstvenih problema, rekli su njihovi rođaci, prenio je Dejli mejl. Nije poznato od čega su tačno bolovali, ali je njihova kćerka Sara rekla da su se zarazili korona virusom ranije ovog meseca uoči porodičnog kampovanja.

– Tata me je pozvao prije puta i rekao da se ne osjeća dobro ali da misli da su samo sinusi. I Linda se zarazila i mislila je da joj je preneo prehladu – ispričala je Sara.

– Trećeg dana me probudio i rekao da mora da ode jer se ne osjeća dobro. Spakovala sam ih i oni su otišli, prenosi Blic.

Za nekoliko dana završili su u bolnici na respiratoru. Umrli su držeći se za ruke. Kal je umro u 11.07 a Linda u 11.08 po lokalnom vremenu.

Kendra DeJang, koja je za porodicu pokrenula stranicu na “GoFundMe”, rekla je da joj je Linda bila kao “druga majka” i da joj je pomogla u odrastanju.

– Bila je tu za mene tokom mog prvog raskida s dečkom, prve kazne za vožnju, uređivanje mog prvog doma, dok sam birala vjenčanicu…”, navela je na Fejsbuku, dodajući da je “potresena ovim neverovatnim gubitkom”.

– Učinila je svijet boljim mjestom – dodala je.

Tagovi: