ATV

Двојица лидера

Нетанјаху због разговора са Путином прекинуо сједницу

 • Извор: Спутник Србија
 • 10.12.2023. 15:19

Предсједник Русије Владимир Путин је током телефонског разговора с премијером Израела Бењамином Нетанјахуом изјавио да је Москва спремна да на све могуће начине помогне како би се олакшало страдање цивила и како би се смирио сукоб, пренијела је прес-служба Кремља.

"Руска страна је спремна да на све могуће начине доприносе олакшавању патњи цивила и деескалацији сукоба“, наведено је у саопштењу.

Лидери су током разговора изразили обострану заинтересованост да наставе сарадњу у вези с евакуацијом руских грађана и чланова њихових породица, као и с ослобађањем израелских талаца из Газе.

Израелски медији су претходно саопштили да је Нетанјаху прекинуо сједницу владе како би разговарао с Путином. Лист "Тајмс оф Израел“ је навео да је разговор трајао 50 минута.

Послије избијања Рата гвоздених мачева (7. октобар) ово је био други телефонски разговор Нетанјахуа и Путина. Претходни разговор обављен је 16. октобра.

Пратите нас и путем Вибера

 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

 • 22:00 Серија: Немирни (12+)

  Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

 • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

  Серија: Мочвара (16+) (Р)