Хакер

Објавио ГТА 6 трејлер прије времена, суд му дао неочекивану казну

 • 24.12.2023. 16:11

Случај младића који је прошле године хаковао Рокстар Гејмс, коначно је добио епилог на суду.

Арион Куртај (18) прошле године је објавио ране снимке видео-игре ГТА ВИ, а на саслушању је утврђено да је аутистичан.

Пред судом, Куртај је рекао чак и да ће вјероватно поновити хаковање уколико га суд ослободи, односно ако буде пуштен из притвора.

Њему је, напослетку, ипак одређено лијечење у затворској болници, а на љекарима је да одлуче када (и да ли) је довољно здрав да не представља пријетњу по околину.

ГТА 6 већ обара рекорде

ГТА 6 већ обара рекорде

Адвокати Куртаја су, иначе, на суду рекли да то што је он пустио трејлер на интернет прије званичног датума није нашкодило Рокстару јер је трејлер свеједно оборио рекорде, па су жељели да се то узме у обзир као олакшавајућа околност.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

 • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.