ATV

Дума

Огласила се Русија о наводним тајним преговорима са Украјином!

 • 02.12.2023. 14:54

Русија не води никакве тајне преговоре са Украјином. Свим акцијама Москве координирају врховни командант Оружаних снага Русије Владимир Путин и руски министар одбране Сергеј Шојгу, изјавио је замјеник предсједника Комитета Државне думе за одбрану Јуриј Швиткин, коментаришући информације о тајним преговорима између Валерија Герасимова и Валерија Залужног.

"Сматрам да су такве изјаве (о тајним преговорима) апсурдне. Главни задатак Русије је ријешавање питања Специјалне војне операције. То је главни услов који постављамо на свим локацијама", казао је Швиткин.

Медведев најавио никад жешћу одмазду Москве!

Медведев најавио никад жешћу одмазду Москве!

Он је напоменуо да је Русија спремна за преговарачки процес са Украјином, али да би се то догодило мора да се поништи указ украјинског предсједника Владимира Зеленског о забрани преговора са Москвом.

Дан раније, амерички новинар Симор Херш је, позивајући се на неименоване америчке званичнике, извјестио да Москва и Кијев наводно воде тајне преговоре преко војске о ријешавању кризе и потписивању мировног споразума. 

Ројтерс: Запад врши притисак на земље да појачају санкције Русији

Ројтерс: Запад врши притисак на земље да појачају санкције Русији

Према његовим ријечима, стране у сукобу преговарају упркос противљењима Зеленског и Бијеле куће.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.