Словачка

Отац (49) осумњичен да је убио сина (19)

  • Извор: Блиц
  • 22.04.2024. 14:06

Словачка полиција привела је Радослава (49), због сумње да је у суботу увече убио свог 19-годишњег сина.

Полицију је позвала Радослављева супруга, коју је он претходно обавијестио шта је учинио.

Патрола је стигла око 20.30 часова у стан у Хлоховецу и тамо пронашла младића са више убодних рана, који није давао знакове живота. Радослава су наводно нашли на оближњем стадиону и привели.

Брат осумњиченог Радослава и комшије кажу да је он често пио, али и да је "син умио да потегне", те да су се често свађали.

Према наводима медија, кобне вечери је Радослав пијан сјео у аутомобил и отишао на пумпу удаљену неколико километара да сипа гориво. Након тога се вратио у стан и позвао супругу да јој исприча шта је урадио. Није јасно да ли је сина убио прије или након одласка на пумпу.

Велика Британија забрањује мрежу Терорграм

Велика Британија забрањује мрежу Терорграм

- Она више не живи са њим, али ју је он позвао и рекао јој шта је урадио. Она је одмах дошла и позвала полицију. И један и други су знали да попију, и њега је мали знао да нападне. Не знам шта се сада десило - рекао је брат осумњиченог Радослава.

Радослав је од раније био познат полицији, јер се прије десет година са дјецом забарикадирао у стану и пријетио да ће их побити. Тада су на лице мјеста стигли преговарачки тимови и Радослав је послије неколико сати отворио врата стана. Није познато да ли је тада привођен или осуђен.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина