Pronađena jeziva poruka

Otac optužen da je udavio svoje troje djece u kadi

  • Izvor: Blic
  • 17.06.2022.07:42

Muškarac optužen za ubistvo svoje troje djece ostavio je poruku svojoj supruzi, koja je glasila: "Ako ja ne mogu da ih imam, ne možeš ni ti", rekli su tužioci.

Džejson Karels (35) iz Raund Lejk Biča u američkoj državi Ilinois optužen je da je udavio petogodišnjeg Brajanta Karelsa, trogodišnju Kesidi Karels i dvogodišnjeg Gideona Karelsa.

Poruku su pronašli policajci u Karelsovom domu, a pomenuta je i na saslušanju.

Prema izvještaju NBC, djeca su provela vikend sa svojim ocem kada ih je on navodno udavio u kadi prije nego što je ostavio njihova tijela na krevetu.

Pronašla ih je majka Debra Karels kada je došla po njih.

U komentarima koje je prenijela ova televizija, ona je rekla da su njena djeca “tri prelijepe male duše koje ovo nisu zaslužile”.

– Voljela bih da sam bila tu za njih tog dana. Najvažnija su mi djeca i on mi je to oduzeo. On je to znao i znao je da mi ništa osim te djece nije važno – rekla je neutješna majka.

Debra je rekla za CBS da su ona i njen muž u to vrijeme prolazili kroz razvod.

Karels je uhapšen u ponedjeljak nakon što je slupao automobil dok ga je policija gonila, rekao je šef policije Raund Lejk Bič, Gilbert Rivera.

On je policajcima rekao da je odgovoran za smrt svoje djece i da je pokušao da se ubije prije nego što je pobjegao iz svoje kuće.

Njegova krv je kasnije pronađena u kući, piše Blic.

Karelsu je naloženo da bude zadržan uz kauciju od 10 miliona dolara, ali će kancelarija državnog tužioca vratiti slučaj na sud 13. jula u pokušaju da ga zadrži bez mogućnosti kaucije.

Tagovi: