Глумац

Отворио Пандорину кутију: Прво обраћање Расела Бренда након оптужби за силовање

  • 23.09.2023. 16:31

Kомичар и глумац Расел Бренд коначно се огласио поводом оптужби за сексуално узнемиравање и силовање.

Он тврди да влада жели да га цензурише.

Наиме, он у видеу објашњава како су га оптужбе за силовање и сексуално узнемиравање које су се појаве протеклих дана и те како узнемириле.

Глумац је негирао оптужбе које су изнијеле четири жене прошлог викенда. 

Kомичар се такође захвалио фановима на подршци коју су му пружили те је поручио да ће се вратити својој емисији на платформи Румбле, која је одбила да слиједи суспензију Јутјуба упућену комичару.

Он тврди да неко жели да му онемогући стицање прихода од оглашавања за своје видео-снимке на платформама друштвених медија након што су се догодиле оптужбе за сексуални напад.

"До сада сте вјероватно свјесни да је британска влада затражила од великих технолошких платформи да цензуришу наш онлајн садржај и да су неке платформе удовољиле том захтјеву", рекао је Бренд.

Такође је говорио о иницијативи поузданих вијести, која је партнерство између медијских група осмишљених за ријешавање дезинформација.

"Иницијатива за поуздане вијести је сарадња између великих технолошких и насљеђених медијских организација за циљање, контролу, гушење и гашење независних медијских организација попут ове", поручио је.

Бренд је рекао да ће наставити да говори о темама укључујући "договор дубоке државе и корпорација" и како "велика фармација" утиче на владину политику.

Замолио је своје фанове да га у будућности прате на Румбле-у јер је то једини начин да се оглашава.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм