Извор тврди

Ово је Трампов план за окончање сукоба у Украјини?

  • Извор: Агенције
  • 11.04.2024. 17:32

Бивши амерички предсједник Доналд Трамп ће, ако буде поново изабран, искористити војну помоћ да примора Кијев и Москву да сједну за преговарачки сто и постигну споразум о прекиду ватре, преноси ЦНН позивајући се на изворе.

Саговорник канала, упознат са Трамповим мишљењем о том питању, рекао је да ће се бивши предсједник највјероватније обратити предсједницима Украјине и Русије Володимиру Зеленском и Владимиру Путину дан након свог евентуалног избора (у новембру) или инаугурације (у јануару 2025.) да започне координационе преговоре.

Он је додао да ће Трамп вјероватно искористити америчку војну помоћ Украјини као "полугу" да доведе обе стране за преговарачки сто.

Сједињене Америчке Државе су највећи донатор војне помоћи Кијеву, али је приједлог закона о издвајању 60 милијарди долара за подршку Украјини од јесени "заглавио" у Конгресу, значајно ограничавајући снабдијевање.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм