ATV

Portparol Kremlja Dmitrij

Peskov: Francuska ne može biti posrednik

 • Izvor: SRNA
 • 03.06.2023. 17:06

Rusija ne vidi Francusku kao neutralnu stranu u ukrajinskom sukobu i neće prihvatiti njeno posredovanje, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Vol strit džurnal" je ranije ove sedmice prenio da je francuski predsjednik Emanuel Makron ponudio svom ukrajinskom kolegi Vladimiru Zelenskom da bude domaćin mirovnog samita o Ukrajini u Parizu. Francuska i njeni NATO partneri pružaju Kijevu vojnu pomoć više od godinu dana.

Vulić: Prošlo doba kada su stranci smjenjivali izabrane predstavnike Srpske

Vulić: Prošlo doba kada su stranci smjenjivali izabrane predstavnike Srpske

"U tom pogledu, Francuska se teško može smatrati neutralnom državom koja može da pretenduje na ulogu posrednika, kao što su to činili Brazil, Kina, afričke zemlje ili Vatikan. Francuska to više ne može jer je Francuska de fakto aktivni učesnik u sukobu i stala je na stranu Ukrajine", rekao je Peskov televiziji "Rusija jedan".

Peskov je rekao da je ruski predsjednik Vladimir Putin ostao otvoren za kontakte o ukrajinskom sukobu koji bi omogućili Moskvi da postigne svoje ciljeve sredstvima koja nisu vojna.

Srpski intelektualci uputili apel za mir predstavnicima EU i Kvinte

Srpski intelektualci uputili apel za mir predstavnicima EU i Kvinte


Tagovi:
 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_