Sibir

Poginulo osmoro ljudi, među njima četvoro djece

 • 16.09.2019. 08:26

Najmanje osmoro ljudi, uključujući četvoro djece, poginulo je u požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u ruskom gradu Krasnojarsku u Sibiru, saopšteno je iz kancelarije za odnose sa medijima ruskog Ministarstva za vanredne situacije.

U saopštenju se navodi da se zgrada nalazi u Gusarovoj ulici u Krasnojarsku i da su vatrogasci uočili plamen na prozoru na trećem spratu i da su na lice mjesta stigli deset minuta nakon hitnog poziva.

"Nakon što je vatra ugašena, na mjestu nesreće pronađeno je osam tijela, uključujući četvoro djece", ističe se u saopštenju.

Vatra je zahvatila površinu od 40 metara kvadratnih, a lokalizovana je u 23.04 časova po moskovskom vremenu i ugašena je tridesetak minuta kasnije.

Izvor iz lokalnog tijela za sprovođenje zakona izjavio je za TASS da je su u požaru smrtno stradali tužilac grada Lesosibirsk Vasilij Fedortsov, članovi njegove porodice i članovi porodice njegovr sestre.

Ruski istražni komitet pokrenuo je krivičnu istragu o izazivanju smrti nemarnim ponašanjem. 

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.