Doveden u sud

Pogledajte kako izgleda Brajan Volš

  • Извор: Курир
  • 18.01.2023. 14:46

Brajan Volš doveden je danas nešto poslije 14 sati po našem vremenu u Okružini sud u Kvinsiju gdje bi trebalo da se suoči sa optužbama za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš.

On će na današnjem ročištu biti zvanično optužen i za prevoz tijela na nedozvoljen način. Trebalo bi i da se sam izjasni o optužbama da je 1. januara u njihovoj kući u Kohasetu ubio Srpkinju.

Da podsjetimo, Volš, majka trojice dječaka, posljednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington.

Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema riječima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gdje se Ana nalazi. Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gdje se kretao.

Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм