Погинуло девет особа

Погледајте реакцију водитељке програма уживо док се све тресло на Тајвану

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 03.04.2024. 18:24

Најмање деветоро људи је погинуло, а 821 особа је повријеђена у земљотресу у Тајвану, јавио је тајвански медијски сервис "Санлих", позивајући се на изворе из ватрогасне службе.

У извјештају се наводи да је најмање 127 људи заробљено испод рушевина, јавила је РИА Новости.

У току је велика акција спашавања људи из рушевина, а десетине домаћинстава остало је без струје.  

Познато када Орбан и Сијарто тачно стижу у Бањалуку и с ким се када састају

Познато када Орбан и Сијарто тачно стижу у Бањалуку и с ким се када састају

Земљотрес је многе затекао неспремне па је завладала општа паника и страх, али не и код водитељке телевизијске станице СЕТ Њуз.

Она је, наиме, остала присебна чак и у тренуцима када је постало очигледно да се све око ње тресе и њише, преноси Јутарњи лист.

Упркос опасности водитељка је исказала невјероватну професионалност, а видео је постао популаран на интернету. Многи су јој исказали речи подршке и дивљење.


Најаву прилога довршила је потпуно смиреним тоном те је колегама дала знак главом да се осјећа добро и да је спремна да настави с радом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм