SAD

Policajac pucao u tinejdžera na parkingu Mekdonaldsa u Teksasu, pomiješao ga sa bjeguncem

  • Извор: РТС
  • 11.10.2022. 07:44

Policijska uprava San Antonija otpustila je policajca koji je ispalio više metaka u tinejdžera koji je jeo u automobilu na parkingu Mekdonaldsa u Teksasu. Dječak se bori za život.

Na snimcima sigurnosne kamere vidi se kako policajac Džejms Brenand više puta puca u sedamnaestogodišnjaka Erika Kantua, koji jede hamburger na parkingu Mekdonaldsa, prenosi Ej-Bi-Si.

Prema informacijama iz policije, Brenand je na parking došao na poziv zbog uznemiravanja, kada je primijetio vozilo za koje je mislio da je prethodne noći pobjeglo od njega prilikom zaustavljanja.

Na snimku se vidi kako policajac prilazi automobilu i otvara vrata. Unutra je zatekao Kantua sa jednom ženskom osobom i neredio mu da izađe.

Policija navodi da je Brenand prijavio da su ga udarila vrata automobila jer je tinejdžer krenuo da vozi u rikverc.

Na snimku se vidi kako policajac ispaljuje 10 hitaca na vozilo u pokretu, prije nego što je krenuo da pješaka juri za njim.

Kako prenose lokalni mediji, tinejdžer je na aparatima i bori se za život. Ženska osoba sa kojom je bio u automobilu, prema navodima policije, nije povrijeđena.

Pucnjava se dogodila 2. oktobra, ali je policija danas saopštila da je Brenand otpušten nakon uvida u snimke sigurnosnih kamera.

Тагови:
  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок