Tenesi

Policajka otpuštena s posla zbog odnosa sa šestoricom kolega, muž je podržao

  • Извор: Телеграф
  • 14.01.2023. 14:46

Suprug policajke iz Tenesija koja je otpušten zbog skandala jer je imala odnose sa šestoricom svojih kolega, izjavio je da je podržava.

"Ne znam kako tako može, očigledno je veći muškarac od mene. Pokušava da spasi svoj brak", rekao je njegov šef i šerif okruga Kafe Čed Partin.

Njegova supruga Megan Hol otpušena je s posla nakon što su se pojavile optužbe da je imala odnose sa šestoricom kolega, a kojima je takođe slala nage fotografije.

Nakon interne istrage otpuštena su i četiri policajca sa kojima je ona navodno imala odnose. Dvojica službenima koji su takođe bili umiješani u skandal nisu dobili otkaz, ali su do daljeg suspendovani.

Rezultati istrage su pokazali da je Megan kolegama rekla da je u otvorenom braku. Međutim, jedan od njenih kolega je rekao da njen suprug, koji je inače sin sveštenika, nije upoznat s tim, piše Ny Post.

Kolega je rekao da se Meganin suprug obučavao za saobraćajca na auto-putu, ali da se povukao s obuke nakon njenog skandala. U međuvremenu je postao zamjenik u okrugu Kafe.

"Ponudio sam mu pomoć i pružio sam mu sve resurse koji su mu potrebni. Sve što mi je rekao je da želi da služi građanima okruga Kafe, da to voli da radi", rekao je Partin, prenosi Telegraf.

On je takođe dodao da ne odobrava ono što se dogodilo u stanici, ali je siguran da Meganin suprug nije prekršio nijedan zakon.

"On je ovdje žrtva, nema nijedne mrlje u dosijeu. On fenomenalno radi svoj posao", rekao je njegov šef.

Meganina koleginica kaže da je nakon skandala zabrinuta za njeno mentalno zdravlje.

"Jednom je uperila prazan pištolj i povukla obarač kako bi mogla da čuje kakav je to osjećaj", rekla je ona.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић