Novi slučaj nasilja

Polijevale je, posipale pepelom, palile kosu: Satima mučile vršnjakinju

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 21.03.2023. 11:29

Nepunih deset dana nakon ubistva djevojčice Luize (12), Njemačku potresa novi stravičan zločin. Naime u Šlezvig-Holštajnu grupa djevojčica starosti od 14 do 17 godina navodno je satima mučila trinaestogodišnjakinju i sve snimila.

Žrtvu je desetak djevojčica polijevalo sokom po glavi, tresle su pepeo od cigareta po njoj i palile joj kosu, a dok je djevojčica pokušavala da ustane, jedna od djevojčica je počela da urla na nju: "Sjedi i moli me! Neću te tako lako pustiti".

Na snimcima se vidi kako žrtva plače i moli djevojčice da je ne udaraju po nosu, ali one nisu prestale, prenio je Schleswig-Holsteinische Zeitung (SHZ) .

Njemački mediji pišu da se ovaj stravičan zločin dogodio krajem februara, ali je majka djevojčice tek sada odlučila da progovori o svemu kako bi upozorila javnost na sve veći problem nasilja koji se događa među mladima.

Policija je identifikovala napadače, a djevojčica je dobila ljekarsku pomoć. Majka žrtve je rekla da je mučenje prekinuto zahvaljujući hrabroj intervenciji prolaznika.

"On je prepoznao u kakvoj je opasnosti bila moja kćerka, uzeo ju je k sebi kada ga je zamolila za pomoć. Vrlo smo mu zahvalni", poručila je majka.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.