Užas u Feniksu

Porodila se u skladištu i bebu bacila u kantu za otpatke 

  • 24.01.2019. 22:37

Mlada žena uhapšena je u Arizoni nakon što je u kanti za otpatke u toaletu „Amazonovog“ skladišta u kojem radi otkriveno mrtvo novorođenče.

Samanta Vivijer (22) porodila se u toaletu skladišta kompanije „Amazon“ u Feniksu. Tijelo novorođene djevojčice u kanti je pronašao domar, 16. januara. On je rekao da je beba bila hladna i da nije reagovala.

Jedan od kolega Vivijerove rekao je da se ona prethodno požalila da joj se slošilo u toaletu i da mora kući po nove pantalone. Kad su je pozvali istražitelji, Vivijer je priznala da se tamo porodila.

Ona je policiji rekla da nije znala da je trudna i da se uspaničila kad je rodila dijete na poslu. Vivijer je istakla da je sigurna da se beba rodila mrtva, a kako nije željela da otac djeteta sazna, stavila ju je u kantu. Tužioci takođe misle da je beba rođena mrtva. Vivijer, međutim, nije potražila pomoć za bebu.

"Ovo je veoma tužan i tragičan incident. Mi obezbjeđujemo stalno savjetovalište kao podršku po potrebi, jer su bezbjednost i dobrobit našeg tima i dalje naš glavni prioritet", naveo je "Amazon" u saopštenju.

Vivijerovoj preti optužnica zbog napuštanja novorođenčeta i nezakonitog odlaganja ljudskih ostataka.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм