Brazil

Potukle se žene u kinu

  • Извор: Агенције
  • 26.07.2023. 18:47

Dvije žene upustile su se u kraći fizički obračun tek što je u jednom od tržnih centara u Sao Paulu završila projekcija filma "Barbie".

Naguravanje je na vrijeme zaustavio neki muškarac, a snimak je potvrdila da je napadnuta djevojka svojoj suparnici uzvratila udarcem cipelom.

Incident je mobitelom zabilježila mlada TikTokerka Sofija Fereira, a brazilski mediji u međuvremenu su prenijeli što je na svom profilu na Twitteru napisala Melis Karolin, djevojka koja se predstavila kao žrtva napada razjarene gospođe.

"Otišla sam pogledati 'Barbie' u ranijem terminu, u 16 sati. Zakasnila sam u kino, a kada sam došla do svog sjedala, već ga je zauzela neka porodica. Puna dva minuta sam stajala i čekala da se makne, ali napetost je uslijedila kada sam se požalila na djetetovo ponašanje", rekla je.


Noćas šokantan pad temperature u BiH: Objavljena prognoza i za četvrtak

Noćas šokantan pad temperature u BiH: Objavljena prognoza i za četvrtak

"To dijete je tokom projekcije glasno razgovaralo s majkom, a u jednom je trenutku upalilo mobilni telefon i počelo gledati zapise sa YouTubea. Nakon što sam se požalila, porodica me verbalno napala i grubo izvrijeđala", napisala je Karolin na Twitteru i dodala:

"Nisam nikoga psovala, samo sam htjela u miru pogledati film. Nisam tražila svađu, nisam povisila ton. Poveli su sa sobom dijete koje se ne zna ponašati u kinu, a iz ponašanja njegove bake, jasno je i zašto".

Brazilski mediji prenijeli su i šta su razabrali iz snimka, a čini se da je djetetova baka suparnicu optužila da joj izvrijeđala unuče.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм