Osam povrijeđenih

Požar u skladištu gdje policija čuva DNK dokaze sa mjesta zločina

  • Извор: Агенције
  • 14.12.2022. 13:56

Tokom požara koji je juče izbio u skladištu njujorške policije u kojem se nalaze DNK dokazi sa mjesta zločina osam osoba je povrijeđeno.

Požar u Erie Basin Auto Poundu, koji se nalazi na obali Bruklina, izbio je oko 10.30 sati, rekao je šef FDNI Džon Hodžens.

U gašenju požara učestvovali su vatrogasci, bespilotne letjelice, kao i plovila iz kojih je skladište napajano, piše Ej-Bi-Si njuz.

Hodgens je rekao da može potrajati nekoliko dana da se požar stavi pod kontrolu. On je dodao da su prilikom gašenja lakše povrede zadobila tri vatrogasca, tri radnika Hitne pomoći i dva civila.

U magacinu su pohranjeni DNK dokazi sa mjesta zločina, kao i bicikli, motocikli i automobili. Policija ga ponekad koristi za javne događaje gdje uništava ilegalne motocikle, skutere i terence.

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм