Francuska

Pretukao dječaka koji je pokušao da mu siluje kćerku

  • Извор: Аваз
  • 25.10.2022. 22:30

Francuska se još nije oporavila od šoka zbog ubistva dvanaestogodišnje djevojčice Lole Davijet, a već je potresa novi zločin.

Policija je uhapsila dječaka (16), zbog sumnje da je prošle sedmice, u noći između četvrtka i petka, upao u porodičnu kuću jednog bračnog para u Roanu i seksualno zlostavljao šestogodišnju djevojčicu. Otac djevojčice uspio je napadača da locira narednog dana i krvnički ga je pretukao.

Sumnja se da je dječak upao u kuću oko tri časa ujutru, tako što je ušao kroz balkonska vrata koja nisu bila zaključana. Potom je otišao na prvi sprat kuće, gdje se nalaze spavaće sobe roditelja i djevojčice.

Dječak se ušunjao u sobu djevojčice i počeo da je dodiruje i seksualno zlostavlja. U trenutku napada majka je bila sama sa djecom kod kuće, jer je otac radio noćnu smjenu. Majka je u jednom trenutku čula buku i otišla je u sobu djevojčice, gdje je i ugledala napadača.

Kada je majka od straha vrisnula, napadač je pobjegao napolje, a čitav slučaj je prijavljen policiji.

Otac je ubrzo došao kući, a u razgovoru sa komšijama je saznao da su proteklih dana viđali sumnjivog tinejdžera kako se smuca po kraju. Opis tinejdžera poklapao se sa opisom koji mu je supruga dala.

Otac je sa trojicom prijatelja i komšija potom odlučio da krene da obilazi komšiluk. U petak uveče ugledali su dječaka kako šeta po kraju. Muškarci su uhvatili dječaka, a potom ga fotografisali i fotografiju poslali majci napadnute djevojčice.

Navodno je ona potvrdila da je u pitanju taj tinejdžer, nakon čega su otac i jedan od njegovih prijatelja krenuli krvnički da ga biju.

Francuski mediji pišu da je otac šutirao dječaka, a da su on i prijatelj koristili i metalnu štanglu i kabl.

Policija je ubrzo stigla na lice mjesta, a teško povrijeđeni dječak je hitno prevezen u bolnicu.

Izvor francuskog portala BFMTV kaže da bi dječak vjerovatno umro da policija nije stigla.

Prema nezvaničnim inforamacijama, neimenovani tinejdžer je u Francusku stigao prošlog mjeseca, a njegovi roditelji, odnosno staratelji nisu došli sa njim.

Tinejdžer je iz bolnice prebačen u pritvor i protiv njega je podignuta optužnica za napad na maloljetno lice. Ukoliko se dokaže krivica prijeti mu do 10 godina zatvora.

Тагови: