Није узео лијекове

Признао убиство четворо дјеце и жене

  • Извор: Индекс
  • 29.12.2023. 07:16

Француз (33) признао је да је убио своју жену и њихово четворо дјеце, рекавши да је чуо гласове који су му говорили да "нанесе штету", саопштио је јавни тужилац.

Француска полиција ухапсила је у уторак мушкарца с историјом психичких болести под сумњом да је убио своју супругу рођену на Хаитију и њихову дјецу, стару девет мјесеци, те четири, седам и десет година.

Њихова су тијела пронађена у понедјељак, на Божић, у кући у граду Мо, у регији Îле-де-Франс источно од Париза, пише Гуардиан. Мушкарац, по струци водоинсталатер, био је на лијечењу од 2017. због депресије и психотичног понашања, навели су тужиоци.

Државни тужилац Моа је цитирајући резултате обдукције у сриједу рекао да су 35-годишња мајка те њене кћерке, 10-годишњакиња и седмогодишњакиња, задобиле "свака око 10 убодних рана". Четворогодишњак и деветомјесечни дјечак су утопљени, навео је тужилац Жан Баптисте Бладие. 

Ужас код Париза: Пронађена тијела жене и четворо дјеце

Ужас код Париза: Пронађена тијела жене и четворо дјеце

Тужилац је истакао како им је осумњичени рекао да "није успио идентификовати окидач за своје дјело". Према тужиоцу, осумњичени је још поручио како није "осјећао ништа", односно да се "осјећао празно" након убиства своје породице. Бладие је потврдио да је осумњичени признао "да узима своје дневне лијекове" од 2019., али их није узео 24. децембра. 

Тужиоци нису објавили тачан датум убистава. Полиција је открила тијела у понедјељак око 21 сат. Комшије су полицији рекле да су у ноћи с 24. на 25. децембар чули јауке. Иначе, убица је приведен још 2019. након што је своју партнерицу, док је била трудна с њиховим трећим дјететом, убо ножем у раме, а затим се покушао убити. Одбила је поднијети тужбу.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.