Гувернер

Противваздушна одбрана дејствовала у Севастопољу, оборена ракета: "Останите мирни"

  • Извор: АТВ
  • 23.09.2023. 09:18

Руска противваздушна одбрана дејствовала је у Севастопољу, а остаци оборене ракете пали су у област Сухарне Балке, изјавио је данас гувернер Севастопоља Михаил Развожајев.

"Према прелиминарним информацијама, противваздушна одбрана дејствовала је у Севастопољу. Ракетни остаци су пали у близини пристаништа у области Сухарнаја Балка. Све специјалне службе су лицу мјеста. Молим вас, останите мирни", рекао је Развожајев на "Телеграму".

Медији су јуче извјестили да је Кијев употребио пројектиле "сторм шедоу", које је Украјини испоручила Британија, за напад на штаб руске Црноморске флоте у Севастопољу.

Ruska vojska spriječila napad dronovima kod Sevastopolja

Ruska vojska spriječila napad dronovima kod Sevastopolja

Министарство одбране Русије саопштило је да је у удару оштећена историјска зграда сједишта флоте и да је погинуо један војник.

У граду је обустављен саобраћај путничких бродова, рекли су новинарима у Дирекцији за развој моторних путева и саобраћајне инфраструктуре.

Развожајев је рекао да су званичници у Севастопољу упозорили јутрос грађане на приближивање ракете.

"Упозорење на ракету! Чврсто затворите прозоре и повуците се са прозора", написао је он на "Телеграму", пренио је ТАСС.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм