ATV

Гувернер

Противваздушна одбрана дејствовала у Севастопољу, оборена ракета: "Останите мирни"

 • Извор: АТВ
 • 23.09.2023. 09:18

Руска противваздушна одбрана дејствовала је у Севастопољу, а остаци оборене ракете пали су у област Сухарне Балке, изјавио је данас гувернер Севастопоља Михаил Развожајев.

"Према прелиминарним информацијама, противваздушна одбрана дејствовала је у Севастопољу. Ракетни остаци су пали у близини пристаништа у области Сухарнаја Балка. Све специјалне службе су лицу мјеста. Молим вас, останите мирни", рекао је Развожајев на "Телеграму".

Медији су јуче извјестили да је Кијев употребио пројектиле "сторм шедоу", које је Украјини испоручила Британија, за напад на штаб руске Црноморске флоте у Севастопољу.

Ruska vojska spriječila napad dronovima kod Sevastopolja

Ruska vojska spriječila napad dronovima kod Sevastopolja

Министарство одбране Русије саопштило је да је у удару оштећена историјска зграда сједишта флоте и да је погинуо један војник.

У граду је обустављен саобраћај путничких бродова, рекли су новинарима у Дирекцији за развој моторних путева и саобраћајне инфраструктуре.

Развожајев је рекао да су званичници у Севастопољу упозорили јутрос грађане на приближивање ракете.

"Упозорење на ракету! Чврсто затворите прозоре и повуците се са прозора", написао је он на "Телеграму", пренио је ТАСС.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.