Mičigen

Pucnjava na univerzitetu u Americi, ima mrtvih

  • Извор: Индекс
  • 14.02.2023. 07:45

U kampusu Univerziteta Mičigen u Ist Lansingu došlo je do pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, najmanje pet ih je ranjeno, a napadač je mrtav, objavile su vlasti i lokalni mediji.

Policija je na Twitteru objavila da je došlo do pucnjave na dvije lokacije u kampusu Univerziteta te da ima ranjenih.

Lokalni mediji objavili su videosnimke na kojima se vidi kako policajci dolaze na mjesto događaja, a na Twitteru grada Ist Lensinga objavljeno je da je pucala jedna osoba, niži muškarac s maskom.

Mičigen State University (MSU) javna je visokoškolska ustanova u čijem se kampusu nalazi 50.000 studenata i nalazi se u Ist Lansingu, univerzitetskom gradu koji se nalazi u blizini glavnoga grada države Mičigen Lansinga i oko 140 km sjeverozapadno od Detroita.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм