"Noćna hokejaška liga"

Putin i Šojgu igrali hokej na Crvenom trgu FOTO/VIDEO

 • 30.12.2018.12:05

Hokejaški tim u kojem su igrali ruski predsjednik Vladimir Putin i ministar odbrane Sergej Šojgu pobijedio je u utakmici "Noćne hokejaške lige" odigrane na Crvenom trgu u Moskvi.

Putin je izjavio da je sugerisao da bi u tim trebalo da uđe i predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko. Nešto ranije su Putin i Lukašenko razgovarali u ruskoj prijestonici. 

"Predsjednik Bjelorusije rekao je da treba da ide kući u Minsk radi rješavanja brojnih pitanja kojih uvijek ima dosta za Novu godinu. Međutim, dogovorili smo se da ćemo zajedno igrati hokej i skijati sljedeći put kad se sretnemo", rekao je Putin novinarima u Moskvi. 
 

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 22:30 Film: Veza za dvije noći (12+)

  Snježna mećava zatoči dvoje potpunih stranaca u malom stanu.

 • 00:15 Serija: Bolivar (R)

  'Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 03:00 Noćni program

  Noćni program