Indija

Roditelji prodali osmomjesečnu bebu da bi kupili Ajfon 14

  • Извор: Агенције
  • 02.08.2023. 16:22

Jedan bezdušni par iz Barakpore u Indiji uhapšen kako navode indijski mediji jer je prodao svoju osmomjesečnu bebu da bi kupio Ajfon 14 i napravio priče za Instagram dok su putovali.

Prošle nedjelje, indijski mediji su saopštili o šokantnom slučaju mladog para iz Zapadnog Bengala koji je bio toliko opsjednut pomenutim uređajem da su prodali svoje dijete da bi ga kupili.

Džejdev i Sati Goš su počeli da privlače pažnju svojih komšija u Sjevernom 24 Parganasu kada su počeli da putuju po državi i snimaju sa svojim potpuno novi Ajfonom.

Poznato je da su zarađivali oskudne mjesečne prihode i često su se finansijski mučili u prošlost, tako da drastična promjena nije imala nikakvog smisla, pogotovo jer se poklopila sa misterioznim nestankom njihove bebe od osam mjeseci.

Japanac potrošio skoro 13.000 evra da bi postao pas

Japanac potrošio skoro 13.000 evra da bi postao pas

Komšije bezdušnog para iz Indije, su obavijestile lokalne vlasti o nestanku njihovog mališana nakon što od njih nisu mogli da dobiju direktan odgovor o njegovom iznenadnom nestanku.

Tokom policijske istrage koja je uslijedila, majka Sati je priznala da je prodala osmomjesečnog dječaka ženi kako bi ona i Džejdev mogli da kupe Ajfon 14 i kreiraju Instagram priče dok zajedno putuju po državi Bengal.

Kao da prodaja njihovog malog sina nije bila dovoljno loša, mladi roditelji su navodno pokušali da prodaju i svoju kćerku (7), ali nisu uspjeli.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.