ATV

Vladimir Rogov

"Rusi iz defanzive prešli u ofanzivu"

 • Izvor: Agencije
 • 19.09.2023. 16:36

Ruske trupe u rejonu sela Rabotino započele su aktivnu odbranu, tj. prelaze u napad, tvrdi lider proruskog pokreta "Zajedno sa Rusijom" Vladimir Rogov za "RIA Novosti".

"Naši momci drže sve pozicije i aktivno idu u kontranapad. Iz defanzive su prešli u aktivnu odbranu i to rade veoma uspješno", prenosi Rogov i dodaje da se napadi obje strane dešavaju naizmjenično.

Selo koje odnosi živote i uništava naoružanje: Zašto se Ukrajina grčevito bori za Rabotino?

Selo koje odnosi živote i uništava naoružanje: Zašto se Ukrajina grčevito bori za Rabotino?

Aktivna odbrana predstavlja odbrambene akcije jedne od zaraćenih strana sa ciljem ne samo održavanja teritorije, već i iscrpljivanja neprijateljskih snaga.

Prema riječima Rogova, neprijatelj je juče na Orehovskom pravcu, u zoni SVO, između sela Rabotino i Verbovo izgubio najmanje 10 jedinica teške tehnike, uključujući borbena vozila pješadije i oklopne transportere.

"Panika na frontu! Ukrajinci bacaju oružje i bježe glavom bez obzira"

Kako je dan ranije javilo rusko Ministarstvo odbrane, Oružane snage Rusije su, u pravcu Zaporožja, napale ukrajinske trupe u rejonu sela Verbovo, usmrtile su najmanje 55 vojnika i uništile devet jedinica vojne tehnike.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.