Украјина

Руси ликвидирали цијелу јединицу Азова

  • Извор: Агенције
  • 18.11.2023. 10:04

Оружане снаге Русије ликвидирале су јединицу украјинске бригаде "Азов", саопштио је начелник прес центра руске војне групације "Центар" Александар Савчук.

Како је рекао, та јединица је ликвидирана у близини Торског.

Поред 12. бригаде за специјалне намјене "Азова", руска војска гађала је и положаје 47. механизоване бригаде украјинске војске и 15. пука националне гарде Украјине.

Масовни напади дроновима

Русија је у нападу дроновима на Украјину погодила инфраструктурне објекте на југу и сјеверу земље, саопштила је украјинска војска.

Војска наводи како је украјинска противваздушна одбрана ноћас оборила 29 од 38 беспилотних летјелица иранске производње "шахид" лансираних са руске територије.


Масовно се шири Бин Ладеново писмо Америци

Масовно се шири Бин Ладеново писмо Америци

Јужна војна команда објавила је да је погођен објекат енергетске инфраструктуре у јужној Одеској области, да је у нападу оштећена и управна зграда, а један цивил рањен, наводи се у саопштењу објављеном на сервису "Телеграм".

У Черњиховској области на сјеверу Украјине, на граници са Русијом и Бјелорусијом, током удара оштећене су двије инфраструктурне зграде.

Беспилотне летјелице гађале су и Кијев, рекли су званичници и додали да су све беспилотне летјелице које су ишле ка пријестоници оборене током приласка.

Пратите нас и путем Вибера