Министарство одбране

Руси уништили четири украјинска ратна авиона!

  • 23.09.2023. 16:54

Борбени авиони руских ваздушно-космичких снага оборили су прошле седмици четири украјинска ратна авиона. Такође, уништен је украјински ратни авион на аеродрому, као и четири радарске станице, саопштило је руско Министарство одбране.

"У близини Нововладимировке у Николајевској области, Новорозовке и Новопокровке у Запорошкој области уништени су авиони `Су-24М`, `МиГ-29` и два ловца `Су-25` украјинског ратног ваздухопловства", прецизира Министарство у извјештају.

Такође, украјински борбени авион "МиГ-29" елиминисан је руским борбеним дроновима на аеродрому Долгинцево код Дњепра. Двије радарске станице су уништене у Херсонској и још двије у Запорошкој области.

Непријатељ је прошле седмице покушао да нанесе ударе на објекте на полуострву Kрим употребом крстарећих ракета и дронова, наводи се у извјештају.

Руске противваздушне снаге уништиле су пет крстарећих ракета, противбродску ракету "Нептун" и 37 борбених дронова, одбијајући ове нападе, наводи ТАСС.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм