ATV

"Тежак и болан губитак"

Русија потврдила катастрофалне вијести: Погинуо генерал!

 • 04.12.2023. 12:56

Генерал-мајор Владимир Завадски, замјеник команданта руског 14. армијског корпуса, погинуо је у Украјини, изјавио је данас гувернер руске области Вороњеж Александар Гусев.

Не улазећи у детаље, Гусев је рекао да је Завадски погинуо "на борбеном положају у зони специјалне војне операције", преноси Ројтерс.

Бугарска се предомислила: Не шаљу оружје Украјини!

Бугарска се предомислила: Не шаљу оружје Украјини!

Истраживачка новинска кућа "иСтори" преноси је да је Завадски седми генерал-мајор чију смрт је потврдила Русија, а укупно 12 виших официра који су изгубили животе од почетка сукоба у Украјини.


Исповијест украјинског борца: Ово је ноћна мора, доста ми је

Исповијест украјинског борца: Ово је ноћна мора, доста ми је

Завадски је био вишеструко одликован руски официр и бивши командир тенка, рекао је Гусев и додао да је његова смрт тежак и болан губитак.


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.