ATV

Саопштило Министарство одбране

Руска војска спријечила искрцавање Украјинаца

 • Извор: Б92
 • 02.12.2023. 10:36

Руске трупе извеле су успјешан напад на украјинске снаге на десној обали Дњепра у Херсонској области и спријечиле њихово искрцавање на лијеву обалу, преносе руске агенције позивајући се на Министарство одбране Русије.

Руски извиђачки дронови открили су на десној обали Дњепра украјинске чамце на које је укрцавано особље за пребацивање на лијеву обалу Дњепра и искрцавање, преноси агенција РИА Новости. Сви циљеви су уништени, укључујући много војника, навело је Министарство одбране Русије.

Напад "ланцетима" на украјинске положаје

Руска падобранска јединица напала је украјинске положаје на десној обали Дњепра уз баражну подршку "ланцета", јављају Спутњику извори из Министарства одбране.

Претходно је извиђање обављено дроновима како би се утврдили тачни положаји украјинских снага, као и њихови бродови одакле су се они пребацивали на лијеву обалу Дњепра.

Кирије пале више од 30%

Кирије пале више од 30%

Из Министарства тврде да је у нападу ликвидиран велики број људства, а уништена су и сва пловила која су била коришћена у досадашњим украјинским нападима.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.