"Устао из гроба"

Сазнао да је жена унајмила убицу и да хоће да га ликвидира, па је смислио паклен план

  • Извор: Мондо.ба
  • 08.02.2024. 09:09

Рамон Соса се пробудио плитком гробу са раном од ватреног оружја у десној сљепоочници... али то је све то био чин да превари супругу, која је планирала да га убије тако што је унајмила професионалног убицу.

"Када су ми истражитељи рекли план, моја прва помисао је била: 'Мора да се шалиш, човјече'", рекао је Соса за Фокс Њуз Дигитал. "Мислио сам да имају довољно доказа да је ухапсе. Рекли су ми: 'Да, имамо довољно доказа, али она је прелијепа жена. Она је мајка двоје дјеце, члан заједнице. Не желимо да ризикујемо да идемо на суђење, а да се један од поротника сажали. Желимо да јој покажемо фотографију тебе 'мртвог', добијемо реакцију и искористимо је као доказ.' И тако је све почело."

Соса је препричао своју причу у популарној серији о истинитим злочинима "Кога сам оженио", која се даје на програму Инвестигејшн Дискавери (ИД). Емисија, која је премијерно приказана 2010. године, истражује приче људи који својим "сродним душама" кажу судбоносно 'да', а онда сазнају да њихови супружници крију шокантну тајну.

Огласио се краљ Чарлс: Жао ми је

Огласио се краљ Чарлс: Жао ми је

"Не желим да други парови у тешким ситуацијама пролазе кроз оно кроз шта сам ја прошао", објаснио је Соса. "И до дана данашњег ми људи и даље говоре: 'Вау, не могу да верујем да ти се то десило.' То се мени десило. Може теби се деси. То може да се догоди свакоме."

Живот Сосе

Соса, син професионалног рвача, започео је успјешну боксерску каријеру у свом родном Порторику. Као тинејџер преселио се у Тексас, где је постао професионалац са 17 година. Али убрзо више није желио да буде у рингу, па је почео да тренира борце у Хјустону. Након што није имао среће у љубави, Соса је упознао жену чија је љепота била заносна. Било је то 2007. године када је Соса, тада 40-годишњак, добио нокаут у локалном латино ноћном клубу.


"У то време нисам излазио ни са ким", рекао је Соса, који се са првом женом развео 2000. године. "Али одмах ми је она запела за око. Како се понашала, нисам могао да престанем да буљим. Она ме је просто очарала. Не само да је била веома лијепа, већ је умјела и да плеше. Затим је ишла испред мене и, од‌једном, нагазила ми је ножни прст. Сагнуо сам се, а она се извинила. Све што сам могао да кажем било је: 'Да ли би плесала са мном?' И плесали смо цијелу ноћ."

Пратите нас и путем Вибера