Amerika

Skandal: Policajka imala odnose sa šestoricom kolega na dužnosti

  • Извор: Агенције
  • 19.01.2023. 11:32

Udata policijska službenica navodno je imala seksualne odnose sa šest muških kolega na dužnosti, a glasine o neprimjerenom seksualnom ponašanju potresle su malu policijsku stanicu u Tenesiju i dovele do otpuštanja pet policajaca.

Policajka Megan Hal i policajci stanice u Tenesiju našli su se u centru skandala zbog slanja eksplicitnih fotografija, a policajka je navodno skidala gornji dio kupaćeg na zabavi u hidromasažnoj kadi i imala oralni intimni odnos sa još dva policajca u policijskoj stanici.

Hal se navodno hvalila veličinom penisa jednog od kolega i tvrdila da je u "otvorenom braku", što je rezultiralo njenim otkazom, ali i otpuštanjem još četvorice njenih kolega.

Dva policajca koji su optuženi za afere sa Maegan, zadržali su svoje poslove, ali su na kraju suspendovani.

Prema izvještaju o internoj istrazi od 28. decembra, Megan Hal je optužena za oralni seks sa kolegama dok je radila u policijskoj stanici i policijskoj teretani. Vanbračni susreti dešavali su se u hotelima, na zabavama, u domovima drugih službenika i na čamcu.

Kada je gradonačelnik La Vergnea u Tenesiju Džejson Kol primio prijave da Hal ima vanbračne veze s brojnim drugim policajcima i da ima trojku s jednim od kolega i njegovom suprugom, između ostalih optužbi, nadležne službe su počele da istražuju ​​živote promiskuitetnih policajaca.

------------------------------

Povezana vijest:

--------------------------------

U izvještaju se navodi da je jedan od kolega policajke kada je upitan o dojavi priznao da je imao seks sa njom "u više navrata".

On je priznao istražiocima da ga je Hal obavijestila o veličini polnog organa jednog od kolega, te da mu je priznala da je imala seksualne odnose s njim dok su oboje radili.

Ovaj policajac navodno je svjedočio poljupcu između Hal i njenog kolege dok su gledali fudbal na zabavi, a takođe je tvrdio da je Hal poljubila njegovu ženu Ejmi nakon što je saznala za njihov "otvoreni brak".

Policajac je tvrdio i da je policajkin muž bio svjedok poljupca, ali da nije bio prisutan na brodu kada je Megan imala trojku sa bračnim parom.

Osam policajaca je disciplinski kažnjeno za niz krivičnih djela, uključujući seksualnu aktivnost na dužnosti, seksualno uznemiravanje, ponašanje neprimjereno policajcu i laganje istražilaca, piše "New York Post".


(Foto: Facebook / La Vergne Police Department)

Тагови: