Мистерија

Случај за анале! У цријевима снимили живу муву

  • Извор: Телеграф
  • 22.11.2023. 22:30

Случај пацијента из Мисурија (САД) остаће уписан у медицинским књигама, након што су љекари открили нешто невјероватно у његовим цријевима, током колоноскопског прегледа.

Шездесетрогодишњак је дошао на рутински преглед дебелог цријева, а процедура је текла нормално све док доктори нису снимили - живу муву.

Да, добро сте прочитали! Инсект се “шеткао” по цријевима, а остаје мистерија како се ту нашао.

Љекари спекулишу да је унијет у организам путем “контаминиране” зелене салате коју је пацијент појео дан прије заказаног термина, преноси Дејли Мејл.

Човјек је рекао да није осјећао тегобе и да није примијетио муву у храни, а њена "слика" је осванула на друштвеним мрежама.

Стручњаци објашњавају да муве полажу јаја у воћу и поврћу, а да је могуће да преживе стомачну киселину и излегну се у цријевима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм