САД

Снимак дјевојчице како узима пиштољ и пуца у себе

  • Извор: Мондо.рс
  • 28.09.2023. 12:35

Снимак са сигурносне камере приказује језив тренутак када се трогодишња дјевојчица случајно упуцала након што је без надзора узела пиштољ у кући на Флориди. Дјевојчица је сједила на каучу поред рођака који је гледао фудбал када се инцидент догодио у суботу, показују снимци надзорне камере. Она је превезена у дјечију болницу Никлаус гдје је оперисана.

На снимку се може видјети дјевојчица Серенити како трчи до кауча и узима пиштољ. Серенитин четворогодишњи брат је био близу. На снимку се види како рођак Јанг устаје са кауча и слави поен на утакмици када је дјевојчица пришла и узела пиштољ док он није гледао. Затим је случајно испалила метак и пуцала себи у руку.

Још један снимак вожње у контра смјеру на ауто-путу

Још један снимак вожње у контра смјеру на ауто-путу

На другом каучу је сједила жена, али је наводно инвалид и није могла да се креће. Јанг је полицији рекао да је на тренутак оставио своје ватрено оружје без надзора на каучу док је гледао фудбалску утакмицу. "Покушавају да јој сачувају прст, па ћемо се само молити", рекла је бака дјевојчице. На снимку из болнице види се Серенити како се смије са завијеном руком. Рођак Јанг се појавио на суду у понедељак. Као одговор на инцидент, Одјељење за дјецу и породице (ДЦФ) је за ВСВН рекао: "Одјељење спроводи истраге у вези са свим наводима о злостављању, занемаривању или напуштању дјетета. Информације у вези са истрагама су повјерљиве према одјељку 39.202 Статута Флориде."

Шолц блокира, плаши се Русије?

Шолц блокира, плаши се Русије?

Бака дјевојчице је објавила видео на својој Фејсбук страници, уз натпис: 'Видео када се моја унука упуцала у КУЋИ ДРУГЕ БАКЕ.' Орландо Јанг, 23-годишњи рођак, ухапшен је због пиштоља који је носио без надзора у кући. Јанг се сада суочава са оптужбама за занемаривање деце које је резултирало великим телесним повредама. Пуштен је из затвора уз гаранцију.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!