Napadač porijeklom iz BiH?

Snimljen trenutak kada je izrešetan mladić pošto je ubo policajca nožem u vrat

 • 05.06.2020. 11:53

Protesti se šire na području Sjedinjenih Američkih Država zbog smrti Džordža Flojda koji je nastradao 25. maja prilikom brutalnog hapšenja.

Sve su veće tenzije na ulicama američkih gradova, a prekjuče je u sukobu sa policijom izrešetan i 20-godišnji Dženan Camović koji je zario nož u vrat jednom od njihovih kolega.

Do incidenta je došlo u Bruklinu, kada je Dženan prišao policiji koja je tragala za pljačašima odgovornim za obijanje radnji i jednom od njih zario nož u lijevu stranu vrata.

Prema navodima američkih medija, promašio je je glavnu arteriju. Nekoliko sekundi kasnije odjeknuli su pucnji i još policajaca je potrčalo u tom pravcu, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se čuje galama i policijske sirene.

- Kada su stigli ugledali su napadača sa pištoljem u rukama. Vjeruje se da je uzeo pištolj od jednog od policajaca. Motiv napada se još utvrđuje. Za sada djeluje da je u pitanju kukavički nenameran napad na policajca. Srećom, kolega je preživio - saopštili su iz policije u Njujorku i dodali da se provjerava da li napad možda ima veze i sa terorizmom.

Ugledavši ga sa pištoljem u rukama i ranjenje kolege, policajci su otvorili vatru.

Ispaljeno je više od 20 hitaca, od kojih je najmanje osam završilo u tijelu Camovića.

Ljekari se bore za život 20-godišnjaka koji prema riječima rođaka nije gajio mržnju prema policiji i da nema veze sa terorizmom. 

Za sada nije jasno da li je Camović rođen u SAD ili je ranije iz BiH došao da živi u Ameriku.

 • 12:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Кето кухињица

  ''Кето кухињица

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.