Кикс

Срамота Краљевске морнарице - Испалили ракету, она пала на обалу Флориде

 • Извор: Агенције
 • 21.02.2024. 08:51

Британска ракета Трајдент погрешно је лансирана са подморнице на нуклеарни погон "ХМС Вангард" и пала је у океан код обала Флориде.

Скај њуз наводи да је у питању било ријетко тестирање испаљивања пројектила с ове подморнице и срамотни ударац за Краљевску морнарицу.

Наводи се да је Министарство одбране Велике Британије синоћ потврдило да се "аномалија" десила током вјежбе у коју је био укључен "ХМС Вангард", али је портпарол инсистирао да је ова нуклеарна подморница, која по мишљењу Скај њуза представља стуб одбране Уједињеног Краљевства, и даље сигурна и ефикасна".

Лакташанин са дисплеја телефона шмркао кокаин

Лакташанин са дисплеја телефона шмркао кокаин

Према извору британске телевизије нешто је заказало током пробног лансирања ракете, али да би све било у реду да је испаљен пројектил са правом нуклерном бпјевом главом.

Прва сазнања од овој драми имао је таблоид Сан, који је објавио да се све десило 30. јануара и да је у том тренутку у подморници био и Грант Шапс, британски министар одбране.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:55 Емисија: Досије (Р)

  У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

 • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.