Sudiju kojeg je gađao MIlošević UEFA nagradila derbijem u Ligi Nacija

  • 02.09.2020. 18:15

Srpski sudija Srđan Jovanović dobio je veliku čast pošto je postavljen za glavnog sudiju jednog od derbija 1.kola Lige Nacija.

Njemu je Evropska fudbalska unija (UEFA) ukazala veliko povjerenje odlukom sudi meč između Islanda i Engleske u okviru 1. kola Lige Nacija.

Jovanović će sa pomoćnicima Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajilovićem, kao i četvrtim sudijom Novakom Simovićem, voditi meč u Rejkjaviku koji će se u okviru  grupe A igrati  5. septembra u Rejkjaviku, sa početkom u 18 časova.

Naravno ono što je posebno zanimljivo je da ovakva odluka UEFA dolazi poslije kontroverznog duela Vojvodine i Partizana, koji je završen pobjedom domaćina 3:2, i koji je izazvao je brojne polimike u fudbalskoj javnosti zbog sudijskih odluka.

Sada već bivši trener crno-bijelih Savo Milošević dobio je crveni karton u završnici meča zbog protesta, dok je prethodno Jovanović isključio Sejduba Sumu zbog udaranja Nikole Drinčića laktom.

Sudijska trojka iz Srbije vodila je 2019. godine finale Evropskog prvenstva za igrače do 21. godine, kao i brojne mečeve grupne i eliminacione faze Lige Evrope.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.